Lezingen

De verbinding tussen ondernemen, sport en het avontuur aangaan. Kent u de overeenkomst tussen ondernemen, sport en avontuur?

Luister een klein uurtje naar Remon van Goolen en u staat versteld.

Remon, al ruim 30 jaar zelfstandig ondernemer, schreef het boek '7 continenten, 18 marathons' en vertelt hierin in geuren en kleuren, vergezeld van prachtig beeldmateriaal over zijn grote hobby's: het lopen van bijzondere marathons en bergbeklimmen.

De avonturier is ook een veelgevraagd en hooggewaardeerd spreker. Tijdens zijn lezing van ongeveer een uur neemt hij zijn toehoorders op een enthousiaste manier mee langs de 7 continenten. Zeven ja, want de sportieve doorzetter voltooide niet alleen marathons op het vasteland van Amerika, Europa, Afrika, Azië en Australië, maar ook op de Noord-en de Zuidpool liep hij 42 kilometer en 195 meter. Een prestatie die slechts nog één Nederlander hem kan nazeggen!

Bergbeklimmer
Maar dat is nog niet alles, want de avonturier heeft naast dit huzarenstukje nog een andere uitdaging: op alle 7 continenten probeert hij de hoogste bergen te beklimmen. Remon heeft inmiddels al een aantal bergtoppen bereikt. Een prestatie van formaat! Over zijn successen, maar ook over de teleurstellingen, vertelt Remon met passie en plezier. Vastberadenheid, discipline, afzien: het zijn de kernwoorden van zijn strijd tegen de elementen. En het zijn de kernwoorden van de presentatie van Remon. Na een lezing (ondersteund met foto’s, filmpjes en talloze anekdotes) van een klein uurtje is er voor de toehoorders meer dan voldoende gelegenheid om deze sportieve spreker én zelfstandig ondernemer vragen te stellen.

Professioneel en veelzijdig
Naast de lezing, getiteld 'Sporten & reizen op alle continenten' heeft Remon een 3-tal thema's met als titel: 'Verbinding', 'Op naar de top' en 'Gewoon doen'. Allemaal thema's die nauw gelieerd zijn met onder andere verbinding tussen medewerkers onderling, coaching, leiderschap, inspireren en motiveren. Maatwerk van begin tot het eind! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

Stichting Noortje
De gehele opbrengst van een lezing van Remon gaat naar de door hemzelf, zijn vrouw en zijn dochter opgerichte Stichting Noortje, www.stichtingnoortje.nl. Deze stichting wil kinderen met een ziekte of handicap afleiding en plezier geven door het organiseren van verschillende kleinschalige projecten.

Informatie en boekingen
Voor informatie en boekingen kunt u terecht op de website van Remon van Goolen, www.remongroep.nl

De lijst van lezingen is inmiddels imposant. Remon treedt op als gastspreker voor overheidsinstellingen, commerciële bedrijven, sportverenigingen, businessclubs, maar ook voor verenigingen in de algemene zin van het woord.

Hieronder volgt de complete opsomming:

 • Diverse afdelingen van de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging
 • Verschillende afdelingen van „Vrouwen-Nu”
 • Businessclub hoofdklasser VV SteDoCo
 • Een groot aantal Lionclubs
 • Verschoor Reizen BV
 • Verschillende onderdelen van het Kadaster
 • Raad voor Ondernemend Zoetermeer
 • Trailrunning Nederland
 • Emmerson Industrial Automation
 • Bijzondere Ambtenaren Burgelijke Stand (BABS) afdeling Limburg
 • Diverse scholen uit het Openbaar Onderwijs
 • Hanze Hogeschool Groningen (opleiding vastgoed & makelaardij)
 • Diverse Verenigingen en Instellingen